AUDIT PREVÁDZKY

Po návšteve Vašej prevádzky spracujeme zoznam zistených nedostatkov spolu s návrhmi na ich odstránenie.

Hĺbkový audit prevádzky


Hĺbkový audit zariadenia: Komplexné posúdenie zariadenia (hotel, reštaurácia, kuchyňa, bar, vinotéka, exteriér aj interiér prevádzky, personál prevádzky).









od 3 000€
Mám záujem

Audit reštaurácie


Posúdenie kvality obsluhy, stolovania, jedálnych lístkov a inventáru.













od 1 000€
Mám záujem

Audit kuchyne


Posúdenie kvality kuchárov, spôsobu prípravy jedál, používania a skladovania surovín, dodržiavania hygienických a gastronomických predpisov, rozmiestnenia zariadenia v kuchyni a odporúčania na doplnenie technológii.




od 1 000€
Mám záujem

Audit vinotéky


Posúdenie sortimentu vín, inventáru, someliéra a skladovania vín.













od 1 000€
Mám záujem

Audit baru


Posúdenie kvality personálu, inventáru, zariadenia baru, nápojového a koktejlového lístka.













od 1 000€
Mám záujem

Energetický audit osvetlenia


Cieľom auditu je analýza osvetlenia určených miest/priestorov (počet a typ svetelných zdrojov, aktuálna energetická spotreba). Na základe týchto analýz vykonáme optimalizáciu a navrhneme konkrétne riešenia vrátane finančných rozpočtov RELAMPINGu.


od 250€
Mám záujem



Odporúčame robiť naraz minimálne audit kuchyne a reštaurácie. Akcia od 1 800,- €