PORADENSTVO V OBLASTI GASTRONÓMIE

  • Vedeli ste, že správne navrhnutá a usporiadaná kuchyňa Vám môže ušetriť nemalé náklady?

  • Myslíte, že náklady na chod Vášho zariadenia sa nedajú nížiť o viac ako 10%?

  • Správnym prístupom k spracovaniu surovín môžete ušetiť nemalé naklady na chod reštaurácie a pritom zvýšiť kvalitu jedál.

Zariaďovanie profesionálnych kuchýň


Inovácia kuchyne so zameraním na nové gastronomické technológie a techniky varenia.

Poskytneme profesionálne návrhy, štúdie a poradenstvo so zariaďovaním a dizajnom so zreteľom na maximálnu využiteľnosť a praktičnosť profesionálnych kuchýň a zariadení.



od 950€
Mám záujem

Efektívne využívanie surovín


Kontrola hospodárenia so surovinami: 400,-€
Po preverení stavu poukážeme na zbytočné plytvanie surovinami a poskytneme konkrétne typy na znižovanie nákladov.

Zaškolenie personálu na využívanie surovín: 220,-€
Zaučenie personálu so zameraním na maximálne využitie a spracovanie surovín s minimálnou stratou, s cieľom zníženia nákladov na chod kuchyne.


spolu len 580€
Mám záujem